Warning: session_start() [function.session-start]: open(/home/content/57/9623457/tmp/sess_np0anln1h0v5mfa9clvmp840k3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/content/57/9623457/html/wp-content/plugins/download-manager/download-manager.php on line 15

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/57/9623457/html/wp-content/plugins/download-manager/download-manager.php:15) in /home/content/57/9623457/html/wp-content/plugins/download-manager/download-manager.php on line 15

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/57/9623457/html/wp-content/plugins/download-manager/download-manager.php:15) in /home/content/57/9623457/html/wp-content/plugins/download-manager/download-manager.php on line 15
HLC » recent-news

recent-news

Punëtori me nxënësit e shkollës se mesme ekonomike Hoxhe Kadri Prishtina

Ekipi i FDH Kosovë, sot i vizitoi nxënësit e shkollës së mesme ekonomike Hoxhë Kadri Prishtina në Prishtinë. Kjo vizitë u realizua me qëllim të mbajtjes së punëtorisë mbi ballafaqimin me të kaluarën. Gjatë mbajtjes së punëtorisë u shtjelluan temat lidhur me drejtësinë tranzicionale, respektivisht me gjykimet mbi krime lufte dhe shtylla të tjera. Punëtoria…

ShareShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Links